Smart City Expo World Congress Barcelona

Smart City Expo World Congress Barcelona

Posted by
| Comentaris tancats a Smart City Expo World Congress Barcelona
  • Qu猫? Smart City Expo World Congress Barcelona
  • On? del 13 al 15 de novembre 2018
  • Quan? Fira de Barcelona, Gran Via

 

Smart City Expo World Congress 茅s el principal esdeveniment internacional sobre ciutats intel路ligents. Se celebrar脿 del 13 al 15 de Novembre a Fira de Barcelona, 鈥嬧媋l recinte de Gran Via, en la que ser脿 la seva 8a edici贸.

El lema escollit aquest any per la Smart City Expo (SCEWC) 茅s “Cities To Live In”, de forma que la trobada es centrar脿 en aconseguir ciutats intel路ligents per貌, sobretot, m茅s habitables.

El programa de l’Smart City Expo de Barcelona s鈥檈structurar脿 en cinc eixos: transformaci贸 digital, entorn urb脿, mobilitat, governan莽a i finances, i ciutats inclusives i compartides, i abordar脿 temes com el 5G i el futur de la connectivitat, la gentrificaci贸, els sistemes de transport innovadors, i l’economia col路laborativa i circular, entre d’altres.

Smart City Barcelona

L’organitzaci贸 de la Smart City Expo espera superar la participaci贸 de l’any passat i preveu que aquest any la fira creixer脿 un 20% en l’espai d’exposici贸. Entre les m茅s de 700 empreses que participaran en l’edici贸 d’aquest any de la Smart City Expo figuren Cisco, Deutsche Telekom, Engie, Huawei, Mastercard, Microsoft, SAP, Siemens, Suez i ZTE. A m茅s, moltes ciutats i pa茂sos de tot el m贸n exhibiran els seus projectes, entre les quals 脌ustria, B猫lgica, Dinamarca, Dubai, Alemanya, Finl脿ndia, Holanda, Israel, Corea del Sud, Londres, Moscou, Nova York, Noruega, Praga, Su猫cia i Estats Units. La Smart City Expo World Congress de Barcelona va reunir unes 700 ciutats l’any passat i 675 expositors. La fira va comptar amb la participaci贸 de 420 ponents i van assistir gaireb茅 19.000 visitants provinents de 120 pa茂sos diferents.

A la vegada que la Smart City Expo, se celebraran tamb茅 el iWater, l’Smart Mobility World Congress, el Circular Economy European Summit i el Sharing Cities Summit.

Si busques un lloc on allotjar-te, pots fer-ho al nostre hotel al centre de Barcelona.

Reserva ara el teu hotel a Barcelona!

Fuente: smarticityexpo.com y lavanguardia.com