Smart City Expo Barcelona 2016

Posted by
| Comments Off on Smart City Expo Barcelona 2016

Smart City Expo World Congress 2016, celebrarà enguany una nova edició a la ciutat de Barcelona, al recinte firal de Gran Via de Fira de Barcelona, entre els pròxims dies 15 i 17 de novembre de 2016.

Smart City Expo (SMEWC) és l’esdeveniment líder en el sector de les ciutats intel·ligents i solucions urbanes i durant 3 dies reunirà els millors pensadors urbans, empreses i ciutats del món per reflexionar i debatre sobre com fer que les urbs siguin llocs més humans. Aquest any, la Smart City Expo de Barcelona farà especial èmfasi en els ciutadans, posant-los en el centre del disseny de les transformacions urbanes com un element crític, així com també la forma de dotar-los de major poder perquè també siguin protagonistes de la presa de decisions. Conceptes com el commoning, l’economia circular i l’ús ètic del big data seran alguns dels temes que es tractaran a la Smart City Expo amb keynotes d’altíssima rellevància en els diferents camps com Ellen MacArthur, Susan Etlinger, David Bollier i Parag Khanna. El programa de l’SCEWC està organitzat en sis eixos: Governabilitat, Economia, Societat, Sostenibilitat, Mobilitat i Dades i tecnologia.

Smart City Expo Barcelona 2016

Smart City Expo, la principal cita mundial per a les ciutats intel·ligents

La SCEWC de Barcelona comptarà amb la participació de més de 600 ciutats, 400 ponents i les empreses líders del sector de les solucions urbanes intel·ligents, i gràcies als nous esdeveniments realitzats en altres ciutats, s’espera que l’edició d’aquest 2016 a Barcelona sigui la major edició de la Smart City Expo mai realitzada, consolidant-la com la principal cita anual del sector a nivell mundial.

Tota la informació es pot trobar a la seva pàgina web.

Reserva ara el teu hotel per a la SCEWC!