Smart City Expo Barcelona 2016

Smart City Expo Barcelona 2016

Posted by
| Comentaris tancats a Smart City Expo Barcelona 2016

Smart City Expo World Congress 2016, celebrar脿 enguany una nova edici贸 a la ciutat de Barcelona, al recinte firal de Gran Via de Fira de Barcelona, entre els pr貌xims dies 15 i 17 de novembre de 2016.

Smart City Expo (SMEWC) 茅s l’esdeveniment l铆der en el sector de les ciutats intel路ligents i solucions urbanes i durant 3 dies reunir脿 els millors pensadors urbans, empreses i ciutats del m贸n per reflexionar i debatre sobre com fer que les urbs siguin llocs m茅s humans. Aquest any, la Smart City Expo de Barcelona far脿 especial 猫mfasi en els ciutadans, posant-los en el centre del disseny de les transformacions urbanes com un element cr铆tic, aix铆 com tamb茅 la forma de dotar-los de major poder perqu猫 tamb茅 siguin protagonistes de la presa de decisions. Conceptes com el commoning, l’economia circular i l’煤s 猫tic del big data seran alguns dels temes que es tractaran a la Smart City Expo amb keynotes d’alt铆ssima rellev脿ncia en els diferents camps com Ellen MacArthur, Susan Etlinger, David Bollier i Parag Khanna. El programa de l’SCEWC est脿 organitzat en sis eixos: Governabilitat, Economia, Societat, Sostenibilitat, Mobilitat i Dades i tecnologia.

Smart City Expo Barcelona 2016

Smart City Expo, la principal cita mundial per a les ciutats intel路ligents

La SCEWC de Barcelona comptar脿 amb la participaci贸 de m茅s de 600 ciutats, 400 ponents i les empreses l铆ders del sector de les solucions urbanes intel路ligents, i gr脿cies als nous esdeveniments realitzats en altres ciutats, s’espera que l’edici贸 d’aquest 2016 a Barcelona sigui la major edici贸 de la Smart City Expo mai realitzada, consolidant-la com la principal cita anual del sector a nivell mundial.

Tota la informaci贸 es pot trobar a la seva p脿gina web.

Reserva ara el teu hotel per a la SCEWC!