Sal贸n del Manga Barcelona 2018

Sal贸n del Manga Barcelona 2018

Posted by
| Comentaris tancats a Sal贸n del Manga Barcelona 2018
  • Qu猫? XXIV Sal贸 del Manga Barcelona
  • Quan? 1 al 4 de Novembre 2018
  • On? Fira de Barcelona, Montju茂c

Torna una de les cites m茅s importants per als amants del c貌mic: el Sal贸 del Manga, que celebra aquest any la seva 24a edici贸 amb moltes activitats, personalitats del manga convidades i algunes novetats.

El Sal贸 del Manga ocupar脿 uns 75.000 metres quadrats del recinte de Montju茂c de Fira de Barcelona, 鈥嬧媜n s’oferiran nombroses activitats culturals, exposicions, confer猫ncies, signatures d’autors, tallers, etc. A m茅s, s’han organitzat m茅s activitats participatives que mai amb l’objectiu que el veritable protagonista sigui el p煤blic, un p煤blic que podr脿 amarar-se de molta cultura japonesa.

Sal贸n del Manga de Barcelona

 

Pensant en el p煤blic familiar, el Sal贸 del Manga de Barcelona estrena l’espai Manga Kids, on es podran aprendre t猫cniques de dibuix, gui贸 i disseny, llegir mangues, jugar o fer un manga propi. Tamb茅 茅s novetat l’espai Japan Experience, amb moltes activitats per reflectir la passi贸 pel Jap贸.

A m茅s, el Sal贸 del Manga de Barcelona no oblida un esdeveniment que s’acosta, molt important per al pa铆s nip贸: els Jocs Ol铆mpics de T貌quio 2020. En aquest sentit, s’han organitzat activitats esportives per introduir a qui s’animi a esports com el karate, el judo, el aikito, el jujitsu o l鈥檈ndo.

Per貌 per con猫ixer tota l’oferta d’activitats que ha preparat el Sal贸 del Manga de Barcelona, 鈥嬧媏l millor 茅s visitar la seva p脿gina web.

Si veniu des de fora de la ciutat i busqueu un hotel al centre de Barcelona, no dubteu a reservar a l’Hotel Paseo de Gracia.

Reserva el teu hotel a Barcelona!