Patinar sobre gel a l’aire lliure

Patinar sobre gel a l’aire lliure

Posted by
| Comentaris tancats a Patinar sobre gel a l’aire lliure
Titular:

Patinar sobre gel a l’aire lliure

Lugar evento:

Pl. Catalunya

Fecha evento:

Fins el 7 de gener

Evento desc breve:

Tot i que Barcelona t茅 un clima temperat, aquests dies de nadal 茅s possible patinar sobre gel i a l’aire lliure enmig de la ciutat.

 

La pista de gel a l’aire lliure m茅s gran del m贸n

Per tercer any consecutiu, Barcelona instal路la una enorme pista de gel enmig de la pla莽a Catalunya, al centre de la ciutat. Segons els seus organitzadors, amb una superf铆cie d’uns 1400 metres quadrats 茅s la pista de gel a l’aire lliure m茅s gran del m贸n.

La zona infantil 茅s aquest any el doble de gran que l’any passat, i la pista general tamb茅 ha guanyat metres de m茅s. Per fer-la possible, s’ha cobert la pista de gel amb una gran carpa que t茅 una estructura sense columnes i que 茅s la que va utilitzar el Cirque du Soleil aquest estiu a Andorra. Els preus per a la pista de patinatge seran de 7 euros per mitja hora i de 9 euros per una hora i mitja, aquest preu inclou el lloguer dels patins. Hi ha descomptes especials per a nens, grups, etc. i si teniu la Bcn Xmas Card tindreu un descompte del 50%.

Muntatge de la pista de gel Bargelona de 2012

Tota la informaci贸 d’horaris i preus est脿 a la seva web Bargelona, on tamb茅 es pot reservear l’hora en qu猫 es vol patinar i aix铆 evitar llargues cues i esperes innecess脿ries, doncs l鈥櫭▁it de la pista de gel altres anys fa pensar que enguany, malgrat i ser m茅s gran, tornar脿 a ser un 猫xit absolut.

 

Tornar a Agenda Barcelona

Reservar una habitaci贸 a Hotel Passeig de Gr脿cia * o a Hotel Actual ***