MWC Barcelona 2017

Posted by
| Comments Off on MWC Barcelona 2017

Què? Mobile World Congress Barcelona
Quan? Del 27 de Febrer al 2 de Març 2017
On? Fira de Barcelona – Gran Via

 

La tecnologia mòbil més avançada torna a Barcelona amb el MWC Barcelona 2017, la fira de comunicació mòbil més important del món, del 27 de febrer al 2 de març.

El Mobile World Congress (MWC) de Barcelona congrega les marques més prestigioses del sector mòbil, que aprofiten aquest esdeveniment per fer llançaments i presentar les últimes novetats. El MWC Barcelona està ja consagrat com la fira més important del sector, com demostren els números aconseguits en passades edicions. L’any passat, el MWC va aconseguir atreure a Barcelona més de 100.000 visitants, batent rècords i superant totes les expectatives.

 

MWC Barcelona 2017 - Hotel Paseo de Gracia

 

Molt més al MWC Barcelona 2017

A més de l’exhibició, els assistents al MWC 2017 poden trobar més oportunitats, en funció de l’entrada que hagin obtingut, com conferències amb importants keynote speakers, activitats de networking i esdeveniments paral·lels com el Partner’s Program, el 4YFN per a start-ups, el Yomo , el Women4Tech, el MMIX o el Global Mobile Awards.

El MWC 2017 se celebrarà l’última setmana de febrer al recinte firal de Gran Via, de Fira de Barcelona. Si sou congressistes podeu trobar tota la informació per preparar bé la vostra estada a la pàgina web oficial del GSMA.

Reserva el teu hotel de Barcelona!