La Nit del Passeig de Gr脿cia

La Nit del Passeig de Gr脿cia

Posted by
| Comments Off on La Nit del Passeig de Gr脿cia
  • Qu猫? La Nit del Passeig de Gr脿cia
  • Quan? 19 de desembre 2019
  • On? Passeig de Gr脿cia, Barceloa

The Shopping Night Barcelona ha canviat el seu nom per passar a dir-se La Nit del Passeig de Gr脿cia.

Canvia de nom i canvia de dates. Si fins ara sempre s’havia celebrat a finals de novembre, coincidint amb l’encesa de les llums de nadal, aquest any la nova Nit del Passeig de Gr脿cia tindr脿 lloc el 19 de desembre.

Per貌 l’ess猫ncia de The Shopping Night Barcelona es mantindr脿 amb La Nit del Passeig de Gr脿cia: les botigues de Passeig de Gr脿cia i voltants estaran obertes fins a la 12:00 de la nit, i es complementaran amb activitats, concerts, sortejos, descomptes … Una nit plena de llum i color per acompanyar les 煤ltimes compres abans de Nadal.

Compres, gastronomia, m煤sica i cultura a la Nit del Passeig de Gr脿cia

Al llarg del Passeig de Gr脿cia, des dels Jardinets de Gr脿cia fins al carrer Casp, s’instal路laran cinc escenaris amb m煤sica de diferents estils: jazz, rock, m煤sica urbana, swing i gospel. S’ha organitzat, a m茅s, el primer concurs de bandes de Gospel.

Tamb茅 hi haur脿 una instal路laci贸 feta amb 7.200 llums led sincronitzades amb la m煤sica, que permetran als assistents caminar per l’interior i gaudir d’una experi猫ncia immersiva.

La nit del passeig de gracia 2019

Photo: The Shopping Night Barcelona

Una altra de les activitats de La Nit del Passeig de Gr脿cia ser脿 el bosc d’hivern, composat per una trentena d’avets que, a m茅s de decorar, tenen l’objectiu d’estimular la consci猫ncia mediambiental.

Per descomptat l’oferta gastron貌mica tindr脿 un paper destacat a la Nit del Passeig de Gr脿cia. Una desena de restaurants oferiran una proposta gastron貌mica preparada per a l’ocasi贸, acompanyada de beguda, a un preu especial de 12,00 EUR. Al Palau Robert hi haur脿 parades amb plats nadalencs i tamb茅 hi haur脿 una zona de food trucks entre Gran Via i Casp.

Reserva ara el teu hotel a Barcelona!