Festes de la Mercè, la gran festa de Barcelona

Posted by
Titular:

Festes de la Mercè, la gran festa de Barcelona

Lugar evento:

Barcelona

Fecha evento:

21-24 Setembre 2012

Evento desc breve:

Arriben les festes populars més esperades de Barcelona, les festes de la Mercè, que és la patrona de Barcelona.

La Mercè 2012 - Hotel econòmic al centre de Barcelona

A partir del dia 21 de Setembre Barcelona és una gran festa durant diversos dies i s’omple d’una bonica diversitat d’activitats per a totes les edats per celebrar les festes de la Mercè. Concerts, espectacles de carrer, teatre, tallers, castellers (les conegudes “torres humanes”, reconegudes com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco), sardanes, gegants, correfoc, cinema a la fresca …

Festes de la Mercè de Barcelona: tradició, música, diversió i molt més

Seguint la tradició, les Festes de la Mercè comptaran amb la desfilada de Gegants i Capgrossos, danses tradicionals, etc. i, com no, el Correfoc, una de les celebracions més espectaculars que consisteix en una desfilada de dracs i dimonis que desprenen bengales i focs artificials.

Festes de la Mercè 2012 - Hotel econòmic al centre deBarcelona

Fora del merament tradicional, les Festes de la Mercè també estan plenes de moltes altres activitats tant per grans com per petits distribuïdes per diferents espais de Barcelona. Algunes de les més destacades son l’espectacle multimèdia a la Sagrada Família que tindrà lloc el primer dia, el 21, i el gran piromusical amb el Museu Nacional d’Art de Catalunya de fons que tancarà les celebracions el dia 24.

Tota la programació la trobareu al web de la Mercè.

Hotel per les festes de la Mercè

Si busquen un lloc on allotjar-se per les festes de la Mercè, poden fer-ho a l’Hotel Paseo de Gracia, un hotel econòmic al centre de Barcelona o bé a Hotel Actual que és l’únic hotel de 3 estrelles del Passeig de Gràcia .

 

Tornar a Agenda Barcelona