Expohogar Tardor 2016

Posted by
| Comments Off on Expohogar Tardor 2016

Expohogar torna a Fira de Barcelona del 17 al 20 de setembre amb la seva edició de tardor. Expohogar és la fira de referència per als professionals dels sectors del regal, la decoració, els complements de moda i la bijuteria del nord-est de la península, i en aquesta edició de tardor se centrarà en la temporada nadalenca amb les últimes tendències en objectes de regal, bijuteria, complements de moda i decoració de la llar, a la qual se suma el sector de Joieria i Rellotgeria després de l’èxit de l’any passat, aquest cop amb la seva pròpia àrea anomenada BCNjoya.

 

Les diferents àrees d’exposició per temàtiques d’Expohogar

Expohogar se celebrarà al Palau 2 de Montjuïc i compta amb les següents àrres: Regal, Interiorisme i decoració; BCNjoya; Bijuteria i complements de moda; artesania; papereria; Tèxtil i llar; Marroquineria i viatge; Taula i cuina; Decoració floral, terrassa i jardí; il·luminació; Cura personal; Puericultura i Souvenir. Es preveu que acudiran unes 200 empreses expositores que ocuparan uns 18.000 m2.

Expohogar Otoño 2016 Barcelona hotel

Completarà l’oferta d’Exphogar Tardor un programa d’activitats formatives, amb tallers i ponències sobre marxandatge visual, art floral, aparadorisme, comerç electrònic o responsabilitat social entre d’altres, que permetran als assistents millorar la seva competitivitat.

 

Podeu trobar tota la informació a la pàgina web d’Expohogar.