Donem la benvinguda a l’estiu amb la revetlla de Sant Joan

Donem la benvinguda a l’estiu amb la revetlla de Sant Joan

Posted by
Titular:

Donem la benvinguda a l’estiu amb la revetlla de Sant Joan

Lugar evento:

Barcelona

Fecha evento:

23 Juny

Evento desc breve:

Sant Joan 茅s una nit m脿gica i molt especial a Barcelona. Se celebra el 23 de juny, que 茅s la nit m茅s curta de l’any, i es d贸na la benvinguda a l’estiu.

Sant Joan 茅s una nit m脿gica i molt especial a Barcelona. Se celebra el 23 de juny, que 茅s la nit m茅s curta de l’any, i es d贸na la benvinguda a l’estiu. Els carrers s’omplen de festes, balls, sopars a l’aire lliure, fogueres, focs artificials i molts petards. Les platges de la ciutat s贸n dels llocs m茅s concorreguts aquesta nit ja que ofereixen una bona vista dels focs artificials que il路luminen la nit.

Celebraci贸 de Sant Joan a la platja de Barcelona - Hotel Paseo de Gracia脡s tradicional menjar Coca de Sant Joan, unes delicioses postres amb crema, pinyons i fruita confitada. Durant aquests dies es poden encarregar i comprar a tots els forns i pastisseries, per貌 si us agrada la cuina, podeu trobar diferents receptes en els seg眉ents links:
Receptes de l’Ajuntament de Barcelona
Cuina.cat

 

A la web de l’Ajuntament de Barcelona podreu trobar totes les festes populars que s’han organitzat:
Festes de Sant Joan a Barcelona

Des de l鈥Hotel Paseo de Gracia volem recomanar precauci贸 sobretot amb el foc, els petards i els excessos, per a que aquesta bonica nit es converteixi en un bon record. Feli莽 revetlla i feli莽 dia de Sant Joan!

Tornar a Agenda