Cinema a l’aire lliure a Barcelona

Cinema a l’aire lliure a Barcelona

Posted by
| Comentaris tancats a Cinema a l’aire lliure a Barcelona

Barcelona a l’estiu ofereix m煤ltiples opcions per gaudir dels capvespres a l’aire lliure, aprofitant el bon temps i l’aire fresc de la nit. Una de les iniciatives que ha anat agafant popularitat 茅s el Cinema a l’aire lliure. Hi ha diferents espais de Barcelona que s’han sumat a la idea de projectar pel路l铆cules a l’aire lliure creant un ambient m茅s informal i am猫 per veure cinema.

Aquestes s贸n algunes de les propostes per veure cinema a l’aire lliure a Barcelona les nits d’estiu:

Sala Montju茂c:

El fossat de Santa Eul脿lia, al Castell de Montju茂c, es converteix en sala de cinema amb una gran pantalla per projectar les pel路l铆cules i un escenari per fer un concert previ a la projecci贸.

Es poden portar gandules, o llogar-les all脿 mateix, i fer un p铆cnic a la gespa mentre es gaudeix del concert i les projeccions.

Per accedir-hi des de l’Hotel nom茅s cal agafar la L3, que est脿 just davant de l’hotel, i baixar a Pla莽a Espanya. Des d’all脿 hi ha un servei de llan莽adora que puja fins al Castell.

La Sala Montju茂c projectar脿 pel路l铆cules cada dimecres i divendres fins al 3 d’agost, i es pot consultar tota la programaci贸 aqu铆.

 

A la platja de Sant Sebasti脿 (Barceloneta):

Els dijous, la platja de Sant Sebasti脿 es converteix en un gran cinema a l’aire lliure amb la projecci贸 de pel路l铆cules. Les pel路l铆cules que es projecten solen ser algunes de les pel路l铆cules independents de m茅s 猫xit de l’any i ho fan en versi贸 original.

L’entrada 茅s gratis, pel que sol haver-hi molta gent. Per貌 per descomptat l’enclavament val la pena, ja que, en quantes ciutats pots gaudir d’una pel路l铆cula, al costat de la mar, mentre fas un p铆cnic a la platja?

Tota la informaci贸 es pot trobar aqu铆.

Cosmonits al CosmoCaixa

El museu de la ci猫ncia, el Cosmocaixa, tamb茅 se suma a aquesta moda. Cada dijous, fins al 2 d’agost, s’organitzaran nits de ci猫ncia ficci贸 amb exposicions, m煤sica en directe i cinema a l’aire lliure.

Cosmonoches en el Cosmocaixa, cine al aire libre

Aquest any, coincidint amb l’exposici贸 Robots. Els humans i els M脿quines -que es podr脿 visitar abans de l’actuaci贸 musical-, el fil conductor de la programaci贸 ser脿 la rob貌tica.

Anthus i Pol Omedes, Minimal Hits o Soul Titus s贸n algunes de les actuacions pr猫vies a la projecci贸 de pel路l铆cules com Avatar o Intel路lig猫ncia Artificial, ambdues de James Cameron; Blade Runner, de Ridley Scott, El jove Frankenstein, de Mel Brooks, i Wall-e, d’Andrew Stanson.

Tota la programaci贸 i m茅s informaci贸 aqu铆.

Reserva ara el teu hotel a Barcelona!