Barcelona Sonar 2013

Posted by
Titular:

Sónar Festival 2013

Lugar evento:

Barcelona

Fecha evento:

13-15 Juny 2013

Evento desc breve:

Ja faltamolt poc per a una de les cites més esperades de l’any, almenys pel que al panorama musical es refereix: el Festival Sónar.

Sónar és el Festival Internacional de Música Avançada i New Media que sonarà a Barcelona del 13 al 15 de juny. Sónar celebra enguany el seu 20è aniversari, i ho fa havent-se convertit en un referent internacional i imprescindible per als professionals i amants del sector per ser únic i pioner tant en el seu format com en els seus continguts.

 

El Festival Sónar ha sabut combinar l’entreteniment amb l’art i l’experimentació, sempre amb propostes avantguardistes i presentant els nous corrents en música electrònica. A més de portar a Barcelona als artistes més consolidats de la creació digital i del new media, Sónar és una plataforma per als nous talents de la producció musical i audiovisual.

Hotel low cost al centre de Barcelona

Barcelona s’omple cada any amb més de 80.000 espectadors de països de tot el món que vénen a gaudir durant aquests tres dies de totes les activitats que ofereix Sónar, més enllà fins i tot dels concerts. El Festival també atrau més de 3.500 professionals.

Tota la informació sobre el Festival Sónar de Barcelona la trobareu a la seva pàgina web, però no oblideu que també podeu seguir les seves notícies a través de les xarxes socials.

I si necessiteu allotjament a Barcelona, podeu mirar el nostre calendari de disponibilitat.

 

Tornar a Agenda Barcelona

Reservar una habitació a Hotel Passeig de Gràcia * o a Hotel Actual ***