Barcelona Open Banc Sabadell 2013

Posted by
Titular:

La cita del Tennis a Barcelona

Lugar evento:

Real Club de Tenis Barcelona

Fecha evento:

20-28 Abril 2013

Evento desc breve:

Un cop més s’acosta la cita tennística més important de Barcelona, el Barcelona Open Banc Sabadell que celebra la seva 61a edició del 20 al 28 d’abril de 2013.

 

El Barcelona Open Banc Sabadell, conegut com el Trofeu Conde de Godó en honor al seu fundador, és un dels esdeveniments anuals més importants a Barcelona i reuneix alguns dels millors jugadors de tennis del món. Es disputa al Reial Club de Tennis de Barcelona, ubicat a l’exclusiva zona de Pedralbes.

Fidel a aquesta cita, ja ha confirmat la seva assistència Rafa Nadal, que ja s’ha fet amb aquest trofeu de més de 13 kg en diverses ocasions i que enguany pretén reconquistar. També han confirmat la seva participació altres jugadors del Top 10 mundial com Tomas Berdych o David Ferrer i grans promeses que els segueixen de prop com Kei Nikishori, Milos Raonic o el murcià Nicolás Almagro.

L’organització del campionat ja està ultimant tots els preparatius per acollir l’esdeveniment, que any rere any es consolida encara més i aconsegueix un major seguiment: desmuntatge del mobiliari habitual, muntatge de les grades (la pista principal podrà acomodar 8.400 espectadors), condicionament de el carrer comercial (que enguany es dirà Fan Boulevard), etc. En total 5 setmanes d’intensos preparatius.

Hotel al centre de Barcelona per al Barcelona Open 2013

Hotel al centre de Barcelona

Una de les novetats en aquest sentit és que el sorteig dels partits es realitzarà fora del recinte de Pedralbes per primera vegada en tota la seva història. Serà en un acte més públic que tindrà a Àngel Llàcer com mà “innocent” i que es realitzarà a la Plaça de la Catedral el dia 20 d’abril a les 12:00.

Trobareu tota la informació a la pàgina web oficial del Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeo Conde de Godó

 

Tornar a Agenda Barcelona

Reservar una habitació a Hotel Passeig de Gràcia * o a Hotel Actual ***