Barcelona Meeting Point 2016

Posted by
| Comments Off on Barcelona Meeting Point 2016

Torna la cita immobiliària de l’any: el Barcelona Meeting Point, que celebrarà aquest any la seva vintena edició a la ciutat de Barcelona. Amb el pas de les edicions, el BMP s’ha convertit en una fira de referència per al sector immobiliari tant a nivell nacional com internacional, sobretot europeu.

El BMP 2016, ple d’oportunitats per a tots

A Barcelona Meeting Point es donen cita els millors professionals i experts del sector, i compta amb tres salons diferenciats: el Saló Professional i Internacional, el Saló Gran Públic i el Symposium.

 

Barcelona Meeting Point 2016

 

Al Saló Professional, els professionals del sector presentaran totes les novetats, últims projectes i serveis: constructores, promotores, arquitectes, advocats, revistes tècniques, etc.

El Saló Gran Públic és un espai pensat perquè els ciutadans particulars puguin trobar els serveis i productes que el sector immobiliari posa a la seva disposició, tant per satisfer les seves necessitats com pel seu possible interès a invertir. Al BMP es poden trobar habitatges tant de primera com de segona residència, així com també locals comercials, pàrquings, oficines, naus industrials, etc. ja sigui per llogar o per vendre. També es podran contrastar els diferents crèdits hipotecaris, conèixer les assegurances i les taxacions existents, etc.

El Barcelona Meeting Point tindrà lloc a la zona de Montjuïc de Fira de Barcelona, del 19 al 23 d’octubre de 2016.

 

Tota la informació es pot trobar a la seva pàgina web.