Barcelona Meeting Point 2016

Barcelona Meeting Point 2016

Posted by
| Comentaris tancats a Barcelona Meeting Point 2016

Torna la cita immobili脿ria de l’any: el Barcelona Meeting Point, que celebrar脿 aquest any la seva vintena edici贸 a la ciutat de Barcelona. Amb el pas de les edicions, el BMP s’ha convertit en una fira de refer猫ncia per al sector immobiliari tant a nivell nacional com internacional, sobretot europeu.

El BMP 2016, ple d’oportunitats per a tots

A Barcelona Meeting Point es donen cita els millors professionals i experts del sector, i compta amb tres salons diferenciats: el Sal贸 Professional i Internacional, el Sal贸 Gran P煤blic i el Symposium.

 

Barcelona Meeting Point 2016

 

Al Sal贸 Professional, els professionals del sector presentaran totes les novetats, 煤ltims projectes i serveis: constructores, promotores, arquitectes, advocats, revistes t猫cniques, etc.

El Sal贸 Gran P煤blic 茅s un espai pensat perqu猫 els ciutadans particulars puguin trobar els serveis i productes que el sector immobiliari posa a la seva disposici贸, tant per satisfer les seves necessitats com pel seu possible inter猫s a invertir. Al BMP es poden trobar habitatges tant de primera com de segona resid猫ncia, aix铆 com tamb茅 locals comercials, p脿rquings, oficines, naus industrials, etc. ja sigui per llogar o per vendre. Tamb茅 es podran contrastar els diferents cr猫dits hipotecaris, con猫ixer les assegurances i les taxacions existents, etc.

El Barcelona Meeting Point tindr脿 lloc a la zona de Montju茂c de Fira de Barcelona, del 19 al 23 d’octubre de 2016.

 

Tota la informaci贸 es pot trobar a la seva p脿gina web.