Mobile World Congress 2013

Mobile World Congress 2013

Posted by
Titular:

Mobile World Congress 2013

Lugar evento:

Fira BCN, Gran Via

Fecha evento:

25 a 28 Feb 2013

Evento desc breve:

El Mobile World Congress 2013 ja 茅s molt a prop i ultima els preparatius per la seva celebraci贸 del 25 al 27 de febrer a Barcelona.

El Mobile World Congress 2013 ja 茅s molt a prop i ultima els preparatius per la seva celebraci贸 del 25 al 27 de febrer a Barcelona.

El Mobile World Congress 2013 preveu superar tots els r猫cords

Aquest any, el MWC ha traslladat tota l’activitat al recinte firal de Gran Via de Fira de Barcelona. 脡s la primera vegada que el Mobile World Congress s’ubicar脿 en aquesta zona i ho far脿 ocupant tot l’espai, que no 茅s poc: 94.000 metres quadrats. Les instal鈥acions de Pla莽a Espanya s’havien quedat petites per als m茅s de 1500 expositors del MWC, per貌 els organitzadors tampoc s鈥檌maginaven que aconseguirien omplir tot l’espai de Gran Via el primer any del trasllat. S’espera tamb茅 superar les dades d’assist猫ncia, amb la previsi贸 que m茅s de 70.000 visitants assistiran al MWC 2013.

Segons ha indicat l’organitzaci贸 del Mobile World Congress (MWC) 2013, el GSMA, aquest any tamb茅 hi haur脿 m茅s ponents, prop de 3.000. Importants i prestigiosos noms del m贸n empresarial i tecnol貌gic acudiran a Barcelona per compartir els seus coneixements. En aquest sentit, i per fomentar el networking que 茅s un dels aspectes m茅s importants de l’esdeveniment, el Mobile World Congress d’aquest any tamb茅 ha augmentat els punts de trobada per als professionals del sector i ha millorat les connexions de veu i Internet, amb tamb茅 m茅s punts d’acc茅s a Wifi.

Hotels a Barcelona per al MWC

El Mobile World Congress s’ha convertit en l’esdeveniment m茅s important de Barcelona pel nombre d’expositors i visitants que atreu. I per les dates en qu猫 es realitza, a finals de febrer, significa tamb茅 l’arribada de la bona temporada per als hotels de Barcelona.

Des d鈥橦otel Paseo de Gracia donem la benvinguda a tots els participants del Mobile World Congress que ja tenen les seves habitacions reservades al nostre hotel al centre de Barcelona i esperem que la seva estada sigui agradable i satisfact貌ria. No dubtin en contactar amb el nostre personal per a qualsevol cosa que puguin requerir.

Feli莽 MWC 2013!

 

Tornar a Agenda Barcelona

Reservar una habitaci贸 a Hotel Passeig de Gr脿cia * o a Hotel Actual ***